Çevik: Ünyespor adına üzgünüz”

Çevik:  Ünyespor adına üzgünüz”

``ilk beşe oynadık, ancak şu an iddiamız kalmadı. Arzu ettiğimiz sonucu alamadık, Hatta bu maça çıkarken de asıl beş futbolcumu da oynatmadım. iddiamız kalmadığı için. Daha baskılı bir Ünyespor bekliyordum.


Serin: Bu sonucu hak etmedik”


Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta kendi sahasında Bandırmaspor'a 1-0 mağlup olan Ünyespor Teknik Direktörü Mustafa Serin, "Kesin kazanmamız gereken maçtı. Bu müsabakayla futbolcularımız bu sonucu hak etmedi." dedi.

Serin, Bandırmaspor maçının ardından yaptığı basın açıklamasında, iyi bir futbol oynadıklarını, ama sonuç alamadıklarını söyledi.

Serin, ‘'Kesin kazanmamız gereken maçtı. Bu müsabakayla futbolcularımız bu sonucu hak etmedi. Futbolculara baktığımızda oynanan futbol ortada. Maçın ilk 20 dakikasında beş net gol pozisyonumuz var, bir tanesini sayı yapabilsek maçın seyri değişecek. İlerleyen dakikalarda yenilen bir gol, futbolcuların bütün gardını düşürdü. Futbolcuların üzerindeki psikolojik baskı ve özgüven yoksunluğu panik yapmasına neden oldu” dedi.

Ligde kritik bir durumda olan Ünyespor`un matematiksel olarak şansı devam ettiği sürece mücadeleyi sürdüreceğini vurgulayan Serin, şunları kaydetti:

"Şu teknik yönetim kulübesinde kim olursa olsun takım için bundan farklı bir şey yapamaz. Son üç maçın sorumluluğunu ben alacaksam alayım, benim için bu handikap değil. Oyuncuları da suçlamıyorum, bu işten en çok üzülen onlar oldu. Bir kısmetsizlik, terslik var, bu maçın sonucu böyle olmamalıydı. Maça baktığında, rakibe pozisyon üstünlüğü sağlayıp iyi mücadele ettiğimizi görebilir. Kalan sürede oynanacak rakibin iki maçı var, benim üç maçım var. Olay matematiksel olarak devam ettiği sürece mücadeleye devam edilecek.”

Çevik: Ünyespor adına üzgünüz”

Ünyespor karşısında deplasmandan 1-0 galibiyetle ayrılan Bandırmaspor Teknik Direktörü Oktay Çevik maç sonu yaptığı açıklamasında Ünyespor adına üzgün olduklarını söylerken yeşil-beyazlı takım seyircisinin gösterdiği sabra da teşekkür ettiğini söyledi.

Çevik açıklamasında şunları kaydetti: Bu yörenin insanı olarak Ünyespor adına samimiyetle üzgün olduğumu söyleyeyim. Daha önce yaptığımız maçlarda ilk beşe oynadık, ancak şu an iddiamız kalmadı. Arzu ettiğimiz sonucu alamadık o yüzden bir iddiamız kalmadı. Hatta bu maça çıkarken de asıl beş futbolcumu da oynatmadım iddiamız kalmadığı için. Daha baskılı bir Ünyespor bekliyordum. Ünye ilk 25 dakika yüzde yüz gol pozisyona girdi, ilk 25'de Ünye lehine oyunu koparabilirlerdi. Bu maç sıkıntılı bir maçtı, kazanma baskısı var. Hala Ünye'nin umudu devam ediyor, inşallah ümit edilen olur, başarılar diliyorum. Ünye seyircisine teşekkür ediyorum, daha büyük baskı göreceğimizi tahmin ediyordum, öyle bir şey olmadı. Ünye seyircisinin gösterdiği sabra teşekkürler."






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı